Tags

Blog navigation

Laatste berichten

Behang

Behangwebshop

Snel een nieuw interieur? Kies dan eens voor behang in de behangwebshop. Behang is net als verf een muurbedekking die binnen no-time zorgt voor een andere sfeer in huis. De veelzijdigheid in kleuren, prints, patronen en reliëf zorgen voor oneindig veel mogelijkheden.

Behang is als decoratieve muurbedekking op een licht soort canvas of sterk papier, constant in ontwikkeling. Werd het vroeger gedrenkt in was en olie, tegenwoordig heeft het een kunststof toplaag. Wilt u uw muur toch graag schilderen, maar is uw muur niet helemaal intact? Kies dan voor glasweefsel behang. Dit laat kleine scheuren of barsten uit het zicht verdwijnen en is na het aanbrengen overschilderbaar in elke gewenste kleur. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en onbrandbaar.

Behang 

Subcategorieën

  • Glasvezelbehang

    Glasvezelbehang kopen

    Glasvezelbehang kopen doe je bij Elcoverf.nl. Want ons glasvezelbehang is van zeer goede kwaliteit en snel geleverd. Wij hebben meerdere soorten glasvezelbehang, dus voor iedere toepassing vind je bij ons het juiste behang. 

  • Lijm/gereedschap

    Professioneel behang gereedschap

    Professioneel behang gereedschap is onmisbaar als je gaat behangen en een mooi resultaat wilt krijgen. Je hebt natuurlijk de juiste lijm nodig, een goede strijker en een goed scherp mesje om je behang mee af te snijden.