Over ons                                                                                         20-07-2017

Elco van de Meijde is een ervaren en deskundig schilder. Hij is in september 25 jaar actief in het schildersvak en weet dus heel goed waar hij het over heeft als hij u vertelt welke verf of welk gereedschap u het beste kunt gebruiken.

Mei 2018 is Elco 12,5 jaar voor zichzelf bezig. Een mooi moment om een extra stap te maken: een eigen webshop. Een shop waarin iedereen verf, behang en toebehoren kan kopen van professionele schilderskwaliteit. Alle producten in de webshop zijn zorgvuldig door hem zelf geselecteerd en zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. U merkt het direct wanneer u er zelf mee aan de slag gaat. Het werkt gemakkelijker, dekt beter en is eenvoudiger aan te brengen.

Over de webshop

De shop is overzichtelijk en kleinschalig. Enkel de allerbeste producten hebben een plek gekregen. Er is een speciaal plekje ingericht om de keuze van onze schilders aan u kenbaar te maken. Hier leest waar een professionele schilder graag mee werkt en wat de reden daarvan is. Elco dankt zijn deskundigheid aan het feit dat hij al meer dan 10 jaar eigenaar is van Elco Schilders. Een jong, modern en energiek schildersbedrijf in de omgeving van Zevenaar en Arnhem dat veel tevreden klanten kent. Ervaren in binnen- en buitenschilderwerk in alle facetten, maar ook een kei in het plaatsen van glas en aanbrengen van behang.   

Onze voordelen

De webshop is van start gegaan in 26-07-2017. Producten die u bestelt bij Elcoverf worden snel geleverd. Elco voorziet u graag van het beste advies en levert enkel producten van goede kwaliteit. Met de webshop biedt hij u:

  •          Deskundig advies

  •          Keus uit de beste producten

  •          Een eenvoudige manier om snel aan goede verf te komen