Elco van der Meijde: schilder in hart en nieren

Ik ben Elco van der Meijde en een ervaren en deskundig schilder. Ik ben in september 25 jaar actief in het schildersvak en weet dus heel goed waar ik het over heb als ik u vertel welke verf of welk gereedschap u het beste kunt gebruiken.

In Mei 2018 ben ik alweer 12,5 jaar voor mezelf bezig als schilder. Een mooi moment om een extra stap te maken: een eigen webshop. Een shop waarin iedereen verf, behang en toebehoren kan kopen van professionele schilderskwaliteit. En waar u ook nog eens advies kunt inwinnen bij mij: een professioneel schilder. Waar vind u dat nou?

Alle producten in de webshop zijn zorgvuldig door mij zelf geselecteerd en zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. U merkt het direct wanneer u er zelf mee aan de slag gaat. Het werkt gemakkelijker, dekt beter en is eenvoudiger aan te brengen.

Over de verf webshop

De shop is overzichtelijk en kleinschalig. Enkel de allerbeste producten hebben een plek gekregen. Er is een speciaal plekje ingericht om de keuze van onze schilders aan u kenbaar te maken. Hier leest waar een professionele schilder graag mee werkt en wat de reden daarvan is. Ik dank mijn deskundigheid aan het feit dat ik al meer dan 10 jaar eigenaar ben van Elco Schilders. Een jong, modern en energiek schildersbedrijf in de omgeving van Zevenaar en Arnhem dat veel tevreden klanten kent. Ervaren in binnen- en buitenschilderwerk in alle facetten, maar ook een kei in het plaatsen van glas en aanbrengen van behang.   

Uw voordelen bij het bestellen in mijn verf webshop

De webshop is van start gegaan in 26-07-2017. Producten die u bestelt bij Elcoverf worden snel geleverd: besteld u voor 15:00 dan heeft u uw bestelling al de volgende dag in huis. Elco voorziet u graag van het beste advies en levert enkel producten van goede kwaliteit. Met de webshop biedt hij u:

  •          Deskundig advies

  •          Keus uit de beste producten

  •          Een eenvoudige manier om snel aan goede verf te komen

Schilder in Zevenaar

Zoals gezegd ben ik zelf schilder in Zevenaar en omstreken. Wilt u uw schilderwerk (binnen of buiten) toch graag door een professioneel schilder laten doen? Dan houd ik mij graag aanbevolen! Kijk voor meer informatie op www.elcoschilders.nl.

Onlangs ben ik geïnterviewd voor een schildersvakblad. Lees het interview hier.