Tags

Blog navigation

Laatste berichten

Muurverf

Professionele muurverf

Professionele muurwerf koop je online bij Elcoverf.nl. Zowel voor binnen als voor buiten hebben wij prachtige muur verven van Sigma of Sikkens die het huis weer doen stralen. 

Muurverf 

Subcategorieën

  • Muurverf voor binnen

    Bent u van plan om een muur (of meerdere muren) in uw huis te verven? Wilt u daar graag professionele verf voor gebruiken? Bent u daarom op zoek naar muurverf voor binnen die van professionele kwaliteit is? Maak kennis met Elco Verf! In onze webshop treft u een breed aanbod aan diverse schilderproducten aan. Deze zijn allemaal van professionele schilders kwaliteit. U kunt onder meer verschillende soorten verf kopen, maar ook gereedschappen, materialen en behang. Deze zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteit. Elco Verf is namelijk opgericht door een professionele schilder die precies weet wanneer een schilder product kwalitatief hoogwaardig is.

  • Muurverf voor buiten

    Wilt u een muur aan de buitenkant van jouw huis of in jouw tuin verven? Zou u graag professionele verf gebruiken voor de schilderwerkzaamheden? Bent u daarom op zoek naar muurverf voor buiten die van hoge kwaliteit is? Dan bent u bij de webshop van Elco Verf helemaal aan het juiste adres! In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan producten van professionele schilderskwaliteit. We verkopen diverse soorten verf, maar ook behang, gereedschap en materialen. Voor al onze producten geldt dat ze met veel zorg zijn uitgekozen. De eigenaar van Elco Verf is namelijk een professioneel schilder en weet als geen ander wanneer hij met kwalitatief hoogwaardige verf werkt.

  • Structuur- en speciale...

    U kent het wel, die ribbelige muren met korrelstructuur waarvan ieder hoekje uniek is, maar die toch ontzettend net en mooi ogen. Ja, daar zit structuurverf op en die verf kunt u zelf aanbrengen én hier bij Elco Verf bestellen. Bij Elco Verf vindt u een zorgvuldig uitgekozen assortiment van de beste artikelen in iedere categorie verf. Op deze pagina vindt u de structuurverven. Structuurverf bevat korrels die er in verschillende vormen (grof en fijn) in zitten. U kunt geheel zelf bepalen op welke manier u structuurverf aanbrengt en zo het gewenste effect op de muur creëren. Bekijk hier alle door Elco Verf zorgvuldig gekozen structuurverven.

Latexverf is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare emulsieverf. Zij bevat weinig of geen vluchtige organische oplosmiddelen. Latexverf bevat conserveermiddelen tegen schimmel- en bacteriegroei.

De naam ontstond in de jaren veertig voor buiten- en binnenverf met een emulsie die natuurlijk latex, vloeibaar rubber, als component had. Later werd ze door fabrikanten echter ook gebruikt voor andere huisschilderverven met een polymeeremulsie, zoals acrylverfvinylverf en vooral verf op basis van synthetisch rubber (styreenbutadieenrubber).

Latexverf wordt veel voor binnenwerk gebruikt. De verf is geschikt voor grotere, ruwe oppervlakken die weinig te lijden hebben zoals muren en plafonds. De verf droogt vrij snel op en kan dan overgeschilderd worden. Het is eenvoudig aan te brengen met een kwast of verfroller. Gemorste verf kan het beste onmiddellijk met water worden verwijderd.

Latexverf heeft geen sterke (maar wel een typische) geur, wat gunstig is voor het schilderen van ruimtes waar de geur van oplosmiddelen een probleem kan zijn.

Meer