Tags

Blog navigation

Laatste berichten

Verf

Uitgebreide online verfwinkel

In onze uitgebreide online verfwinkel vind u vele soorten verf voor verschillende doeleinden. Met verf voorziet u een voorwerp of een gebouw van een laag om het te beschermen of te verfraaien. Vooral buiten heeft hout, steen, metaal en kunststof veel te lijden van allerlei weersinvloeden. Door het te verven kan het behalve tegen weersinvloeden, ook tegen corrosie en andere vormen van aantasting beschermd worden. Door goed schilderwerk heeft u jarenlang geen omkijken meer naar het materiaal. Ook binnen wordt geverfd om hout en andere materialen te beschermen. Meer nog wordt er geverfd om de muur, het kozijn of een voorwerp te verfraaien. Men wil het er mooier uit laten zien. Speciaal voor al uw binnen schilderwerk is er verf op waterbasis en muurverf, buiten kan ook verf op terpentinebasis worden gebruikt.

Verf 

Subcategorieën

 • Verf op waterbasis

  Bent u op zoek naar verf op waterbasis voor het schilderen van uw binnenmuren? Verf op waterbasis kan binnen worden gebruikt en geeft mooie kleuren. De verf droogt snel, is geurarm en vergeeld niet. Bovendien is het beter voor het milieu dan verf op terpentinebasis. Hier vindt u alle verf op waterbasis die ik persoonlijk heb geselecteerd op kwaliteit en fijn gebruik.

 • Verf op terpentine basis

  Verf op terpentinebasis wordt ook wel alkydharsverf genoemd, omdat de alkydhars het eigenlijke bindmiddel is. Verf op terpentinebasis staat er algemeen om bekend niet erg mens- en milieuvriendelijk te zijn tijdens het aanbrengen en dat klopt ook. Een hoge en/of veelvuldige blootstelling aan de stoffen die vrijkomen bij het gebruik van terpentineverf is dusdanig schadelijk dat professionele schilders alleen buiten verf op terpentinebasis gebruiken. Daar is voldoende ventilatie aanwezig. Waarom we dan toch verf op terpentinebasis blijven gebruiken? Het is wel een groep bijzonder duurzame verven en kent nog meer voordelen.

 • Muurverf

  Professionele muurverf

  Professionele muurwerf koop je online bij Elcoverf.nl. Zowel voor binnen als voor buiten hebben wij prachtige muur verven van Sigma of Sikkens die het huis weer doen stralen. 

Op zoek naar verf van hoge kwaliteit?

Wilt u binnenkort uw oude kleren, kwasten en verfrollen uit de kast trekken? Bent u van plan een of meerdere muren te verven? Als u dit netjes wilt doen heeft u daarvoor verf en gereedschappen van hoge kwaliteit voor nodig. Bij Elco Verf bent u daarvoor op de goede plek beland. Wij zijn een bedrijf dat een ruim assortiment aan schilderproducten levert, die altijd van professionele schilders kwaliteit zijn. De producten zijn namelijk met veel zorg geselecteerd door Elco van der Meijde, professioneel schilder en eigenaar van Elco Verf. Voor verf van hoge kwaliteit bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Heeft u gevonden waar u naar op zoek was? Plaats dan vandaag nog uw bestelling en ontvang deze zo spoedig als mogelijk thuis! Voor advies over onze producten kunt u ook altijd even contact opnemen door te bellen naar 06-51933050!

Over Elco Verf

Elco Verf is een bedrijf dat is opgericht door Elco van der Meijde, die al meer dan 25 jaar werkt als professioneel schilder in de regio Arnhem en Zevenaar. Recent heeft hij een webshop opgericht die hij combineert met zijn werkzaamheden als schilder. De producten die wij verkopen zijn met veel zorg door Elco zelf uitgekozen op hun kwaliteit. Wij verkopen hoogwaardige verf, gereedschappen en materialen van echte professionele schilders kwaliteit.

Waarom verf kopen bij Elco Verf?

De beste verf koopt u bij Elco Verf. Door bestellingen voor schilder producten in onze webshop te plaatsen geniet u namelijk van allerlei voordelen. Zo zorgen wij voor een snelle afhandeling en een correcte service. Daarnaast staan wij ook garant voor de volgende voordelen:

- Een ruim aanbod met verschillende soorten verf, behang, gereedschappen en materialen van uitstekende kwaliteit
- Indien uw bestelling €95 of meer bedraagt betaalt u geen verzendkosten
- Reken veilig af via een beveiligde verbinding
- Vandaag besteld, morgen al in huis: bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst zijn kunt u de volgende dag al thuis verwachten
- Overal in Nederland bezorgd
- Heeft u professioneel advies nodig? Als professioneel schilder adviseert Elco van Elco Verf u graag verder. Neem daarvoor gerust contact op!

Plaats vandaag nog uw bestelling!

Wilt u verf bestellen? Plaats dan uw bestelling in de webshop van Elco Verf! Voor meer informatie over onze producten kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn per telefoon te bereiken via 06-51933050 of middels het online contactformulier.

Meer